ID oferta: 88

168 afisari

Tipareste

Adauga in favorite

2 Camere Titan4 Residnce

De vanzare

49,800 EUR 

Detalii oferta

 • Tip:Apartamente

 • Nr. camere: 2

 • Zona:Theodor Pallady

 • Reper:Nicolae Teclu

 • Suprafata: 46mp utili / 46mp total

 • An constructie:2018

 • Etaj:parter/4

 • Compartimentare:decomandat

 • Nr. bai: 1

 • Nr. balcoane: 1

Informatii Suplimentare

Va propunem spre vanzare apartament cu 1 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Theodor Pallady, zona Nicolae Teclu, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul parter din 4, cu o suprafata de 46 mp. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 17.

2 Camere – decomandat bucatarie Open – Titan4Residence-Tip2

DESCRIERE OFERTA

Apartament 2 camere decomandat cu bucatarie Open space cu o suprafata utila totala de 46,29 mp, situat la  Parter si la etajele 1, 2, 3, 4, intr-un ansamblu rezidential cu un regim de inaltime DS+P+4E, avand ca si termen de finalizare aprilie 2019.

Ansamblul Titan4Residence, dezvoltat pe o suprafata de 6000 m², cuprinde 4 blocuri cu regim de inaltime D+P+4 etaje, un total de 176 de locuinte, respectiv garsoniere si apartamente cu 2, 3 si 4 camere, proiectate intr-un stil modern care sa iti permita o amenajare potrivita stilului tau de viata.

Ansamblul rezidential ofera pentru fiecare locuinta locuri de parcare situate la demisolul cladirii sau in curtea interioara unde se gasesc si locurile de joaca pentru copii, zona de relaxare si spatiu verde. Utilizam materiale de calitate superioara si construim dupa cele mai inalte si drastice standarde de siguranta si calitate in constructii. Cladirile vor fi realizate din cadre de beton armat monolit, iar compartimentarile interioare si peretii exteriori din caramida de calitate. Pentru confortul tau, fiecare cladire va beneficia de lift spatios cu capacitate minima de 6 persoane, putand fi utilizat si la transportul mobilierului in aparatament.

Fiecare garsoniera sau apartament dispune de interfon.Pentru a crea un aer exclusivist locuintei tale, tamplaria va fi de culoare gri la exterior si alb la interior. Cu o arhitectura remarcabila, ansamblul iti ofera o experienta inedita in ceea ce priveste noua ta locuinta si te va cuceri prin anvergura proiectului, dar si prin tipologia apartamentelor.

Comunitate, locatie , amplasare

Ansamblul Titan4Residence se afla intr-o zona noua a sectorului 3 din Bucuresti, in plina ascensiune si dezvoltare, care te va uimi prin imagine si grad ridicat de confort. Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona : Metro Cash&Carry, Obi, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk si Decathlon Pallady, restaurante, cafenele, parcuri.

Un avantaj pentru familiile cu copii sunt unitatile de invatamant din apropiere : Gradinita nr. 68, Gradinita nr. 160, Gradinita nr. 196, Scoala gimnaziala nr. 116, Scoala gimnaziala nr. 82, Scoala gimnaziala nr. 149, Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu.

Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun.Ansamblul ofera noilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady si Bdul. 1 Decembrie, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celelalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei : RATB 23; 27; 40; N111

Dotări

 • Contorizare: Contor gaz, Apometre, Contor caldura
 • Dotari imobil: Acoperis, Curte comuna, Interfon, Lift

Servicii

 • Servicii imobil:  Nu exista taxa de mentenanta

 

 Pret cash: €45,800

 Pret credit pentru etajele 1,2,3: €50,100

Pret credit pentru parter si etajul 4:48,100

Pretul afisat pentru plata integrala Cash.

Se accepta CREDIT cu un avans de minim 5%-la pretul de 45,800 Euro.

Pozitionare pe harta